FTSO BRÜKSEL`DE TEMSİL EDİLECEK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO BRÜKSEL`DE TEMSİL EDİLECEK

Haber Tarihi: 20.11.2012

Türkiye'de Oda Borsa Akreditasyon Sistemi'ne dahil olan az sayıda Odadan biri olan ve Kalite Yönetim Sistemi'ni başarı ile uygulayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Brüksel'de temsil edilecek. FTSO Brüksel’de EUROCHAMBRES Akademi Programı için Türkiye'den seçilen 8 Oda arasında yer aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve EUROCHAMRES işbirliğinde 21-23 Kasım 2012 tarihlerinde Brüksel’de EUROCHAMBRES Akademi Programı düzenlenecek. TOBB üyesi 365 Oda/Borsa içerisinden seçilen 8 Oda/Borsa’dan biri de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Burslu olarak Odamız AR-GE ve Uluslararası İlişkiler Memuru Meltem Şimşek Akademi’ye katılmaya hak kazandı.

Meltem Şimşek, yirmiden fazla ülkenin katılımıyla gerçekleşecek Brüksel'deki Akademi’ye Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın iyi uygulama ve başarı hikâyeleri hakkında EUROCHAMBRES nezdinde bir sunum yapacak. Şimşek ayrıca Odalara özel olarak düzenlenen AB Programlarına Katılım, Küçük İşletmelere ve Girişimcilere Destek, Odaların Lobi Stratejileri ve Pozitif İmaj Geliştirme seminerlerine katılacak.