FTSO ÇALIŞANLARI İLE BAŞARIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO ÇALIŞANLARI İLE BAŞARIYOR

Haber Tarihi: 04.12.2014

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan "FTSO Çalışanları ile Başarıyor" adlı proje Güney Ege kalkınma Ajansının Teknik Destek Programından 15 Bin Lira tutarında hibe desteği aldı. 1 ay sürecek "FTSO Çalışanları ile Başarıyor" adlı projeyi başlatan imzalar atıldı. 3 Aralık Çarşamba Günü Denizli'de bulunan GEKA Merkezinde gerçekleştirilen törende protokolü GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ve FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin imzaladı.  Proje insan kaynaklarının daha iyi yönetilmesini sağlamak amacıyla alınacak eğitim ve danışmanlık hizmetlerini kapsıyor.

FTSO tarafından hazırlanan "FTSO Çalışanları İle Başarıyor" adlı proje ile hizmet kalitesinin arttırılması ve aynı zamanda hizmet kalitesinin kaynağı olan insan kaynaklarının iyi yönetilmesi, “İnsan Kaynakları Yönetimi”ne ilişkin tüm süreçlerin oluşturulması ve bu alandaki sürekli iyileştirme faaliyetlerinin odanın kurumsal refleksi haline getirilmesi amaçlanıyor.  Ayrıca FTSO’da istihdam edilen İnsan Kaynakları yönetiminin iyileştirilmesi ile FTSO üyelerine sunulan hizmet kalitesinin,  çeşitliliğinin artırılması ve dolayısıyla üye memnuniyetinin sağlanması ile hem FTSO'ya hem de bölgeye katma değer sağlanması planlandı.