FTSO ÇALIŞANLARI İLE BAŞARIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO ÇALIŞANLARI İLE BAŞARIYOR

Haber Tarihi: 14.01.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, insan kaynakları yönetimi ile çalışan kalitesini arttırarak üyelerine daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor.

Güney Ege Kalkınma Ajansının Teknik Destek Programına başvurarak "FTSO Çalışanları ile Başarıyor" adlı projeyi hazırlayan ve 15 Bin Lira tutarında hibe desteği alan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 1 ay sürecek proje kapsamında çalışanlarına yönelik insan kaynakları alanında eğitim ve danışmanlık hizmetlerinden faydalanmaya başladı.

FTSO tarafından hazırlanan "FTSO Çalışanları İle Başarıyor" adlı proje ile hizmet kalitesinin arttırılması ve aynı zamanda hizmet kalitesinin kaynağı olan insan kaynaklarının iyi yönetilmesi, “İnsan Kaynakları Yönetimi”ne ilişkin tüm süreçlerin oluşturulması ve bu alandaki sürekli iyileştirme faaliyetlerinin odanın kurumsal refleksi haline getirilmesi amaçlanıyor.

Bu proje kapsamında bu hafta sonu tüm FTSO çalışanlarına yönelik olarak “Takım Çalışması ve Biz Kültürü” eğitimi düzenlendi. Eğitim konusunda uzman olan İnsan Kaynakları Danışmanı Zeki Eser tarafından gerçekleştirildi. Çalışanların aktif katılımları ile gerçekleşen eğitimde ayrıca takım çalışması etkinlikleri çalışanlar tarafından ilgi ile karşılandı.

Ocak ayı içerisinde devam edecek olan insan kaynakları eğitim ve danışmanlık hizmetleri kapsamında ayrıca tüm personel ve yöneticiler ile yapılan birebir görüşmelerde eğitim ihtiyaçları ve yetkinlikler de belirlenecek.

FTSO’da istihdam edilen personel İnsan Kaynakları yönetiminin iyileştirilmesi ile FTSO üyelerine sunulan hizmet kalitesinin,  çeşitliliğinin artırılması dolayısıyla üye memnuniyetinin sağlanması ile hem FTSO'ya hem de bölgeye katma değer sağlanması planlıyor.