FTSO ÇALIŞANLARINDAN KİTAP DESTEĞİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO ÇALIŞANLARINDAN KİTAP DESTEĞİ

Haber Tarihi: 21.12.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası çalışanları Bayır İlköğretim Okuluna kitap ve kitaplık hediye etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının 2015 yılı Stratejik Planı, Çalışanların Sosyal Sorumluluk Faaliyetlerine Özendirilmesi hedefi kapsamında, FTSO çalışanları Seydikemer İlçesinde bulunan Bayır İlköğretim Okulu’na 478 adet kitap ve kitaplık bağışında bulundu.

FTSO çalışanlarının kendi kitaplıklarından paylaştıkları ve bir okul kütüphanesinde olması gereken kitapları temin ederek oluşturdukları kütüphane 478 kitaba ulaştı. Kitapların okul içerisinde gerekli şekilde tanzim edilebilmesi için bir de kitaplık alındı.

Kitaplar ve kitaplık okula taşınırken Bayır İlköğretim Okulu öğrencileri FTSO çalışanlarına ve kütüphaneye büyük ilgi gösterdi. Öğrenciler, kütüphanenin düzenlenmesinde FTSO çalışanlarına yardım da etti.

FTSO çalışanları kütüphane düzenlemesinin ardından Bayır İlköğretim Okulu öğrencileri ve eğitimcileri ile birlikte yemek yedi.