FTSO`DA KOSGEB BİLGİLENDİRMESİ EĞİTİMİ YAPILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO`DA KOSGEB BİLGİLENDİRMESİ EĞİTİMİ YAPILDI

Haber Tarihi: 06.02.2020

KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akaydın, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyelerine, yurt dışı pazar hibe ve destek programı ile aktif olan KOBİ destek programları hakkında bilgi verdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası FTSO ev sahipliğinde 6 Şubat 2020 Perşembe günü yapılan bilgilendirme toplantısında, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Muğla İl Müdürü Gökhan Akaydın, Yurt Dışı Pazar Destek Programı başta olmak üzere, aktif olan KOBİ Destek Programlarını anlattı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis üyeleri, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu da katıldı.

KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akaydın bilgilendirme toplantısında KOSGEB’in hedef kitlesi, destek verdiği sektörler, amacı, vizyonu ve yol haritası ile Yurtdışı Pazar Destek Programı, İşletme Geliştirme Destek Programı, KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİGEL), İşbirliği Destek Programı ile AR-GE ve İnovasyon Destek Programlarına ilişkin başvuru koşulları ve kapsamları hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.