FTSO`da Satış ve Pazarlama Eğitimi Düzenlendi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO`da Satış ve Pazarlama Eğitimi Düzenlendi

Haber Tarihi: 31.01.2011

29 Ocak 2011 tarihinde FTSO’da “Satış ve Pazarlama Teknikleri” eğitimi düzenlendi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile İzgören&Akın eğitim ve danışmanlık firması işbirliğinde, 29 Ocak 2011 tarihinde gerçekleştirilen Satış ve Pazarlama Teknikleri” eğitimine yiyecek içecek hizmetleri, otel-restoran bar işletmecileri, kuyumculuk, inşaat faaliyetleri ve diğer sektör çalışanları ile satış ve pazarlama alanında çalışan yaklaşık 35 kişi katıldı.

İzgören&Akın Eğitim ve Danışmanlık firması eğitmenlerinden Ayşe Kartal önderliğinde 1 gün süren bu eğitimde Müşteri ilişkilerinin yeniden organizasyonu değil, yeniden yaratılması sürecinde; çağdaş müşteri kavramı, müşteri ilişkileri, müşteriye yaklaşım bilincinin kurumsal bazda oluşturulması, geliştirilmesi ve yerleştirilmesi ile müşteriye özel düşünen bir satış organizasyonu haline gelmek amaçlanmıştır.

Eğitim boyunca katılımcılara satışın kimyası nedir, satışta başarılı olmanın adımları, aşamaları ve süreçleri, satışta imajı oluşturan temeller ve satışta yapılan grup çalışmaları ve örnekler ile desteklenerek aktarılmıştır.

Eğitime katılanlar eğitimin faydalı, eğitici ve öğretici ve verilen bilgilerin iş yaşantılarında kullanılabilir olduğunu ifade ederken FTSO ve İzgören&Akın adına böyle bir eğitimi almış olduklarından dolayı teşekkürlerini iletmişlerdir.

Eğitim sonunda önerilen kitap isimleri ise aşağıdaki gibidir:

• Girişimcilik Tutkusu                   Micheal E.Gerber
  • Duyular ve Marka                      Martin Lindstrom