FTSO’DAN 771 AİLEYE RAMAZAN YARDIMI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN 771 AİLEYE RAMAZAN YARDIMI

Haber Tarihi: 30.06.2016

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de ramazan yardımlarına devam etti. FTSO tarafından hazırlanan 771 ramazan paketi muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin yardıma muhtaç ailelere destek verilmesi kapsamında yapılan Ramazan yardımı bu sene de devam etti. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca hazırlatılan 771 adet ramazan paketi FTSO personeli aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için muhtarlıklara teslim edildi.

Ramazan’da her ailede sıcak yemek olması için çalıştıklarını ifade eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, “Bereket ayı olan mübarek Ramazan ayında tüm ailelerin evinde sıcak bir yemek olmasını istiyoruz. Bunun için birliğimiz her yıl Oda ve Borsalara belli bir bütçe ayırıyor. Biz de bu bütçeyi en iyi şekilde değerlendirerek ulaşabildiğimiz kadar çok aileye ulaşmak istiyoruz.” dedi.