FTSO’DAN 935 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE DESTEĞİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN 935 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE DESTEĞİ

Haber Tarihi: 04.11.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hale getirilen kırtasiye yardımı 935 öğrenciye ulaştırıldı. Yardımlar, FTSO çalışanları tarafından okullardan alınan bilgiler doğrultusunda belirlenen öğrencilere verilmek üzere okul idarelerine teslim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu tarafından alınan karar ile her yıl eğitim-öğretim yılının başında düzenlenen kırtasiye desteği bu yıl Fethiye ve Seydikemer’de 935 öğrenciye ulaştı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kırtasiye yardımlarının hazırlanması amacıyla ihale yapıldı. İhaleyi Alper Kırtasiye kazandı. İhale sonucunda alınan 935 okul çantası ve kırtasiye malzemesi, okul idareleri tarafından bildirilen ihtiyaç sahibi öğrencilere, FTSO personeli aracılığıyla ulaştırıldı. Malzemeler, okul idareleri tarafından öğrencilere teslim edildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, yapılan yardımlar ilgili “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı önemsiyor, onların iyi şartlarda kaliteli eğitim almasını istiyoruz. İhtiyacı olan çocuklarımıza yaptığımız kırtasiye desteğimizle onların eğitimlerine küçük de olsa bir katkı sunalım dedik. Çocuklarımızın vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetişmesini diler, 2014-2015 eğitim-öğretim hayatında başarılar dilerim.” ifadelerine yer verdi.