FTSO`DAN ANLAMLI ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO`DAN ANLAMLI ZİYARET

Haber Tarihi: 19.09.2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 19 Eylül Perşembe günü M. Kemal Atatürk’ün Mareşal ve Gazi rütbesi unvanını almasıyla birlikte kutlanan Gaziler günü dolayısıyla Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu.

Ziyarete Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mete Ay, Kemal Hıra ve FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başaran katıldı.

Ziyaret sırasında açıklama yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Ay açıklamasında “Öncelikle Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Çıralı Ankara’da toplantıya katılması gerektiği için şu anda burada aramızda bulunamıyor. Buraya gelmeden önce görüştüğüm Yönetim Kurulu Başkanımız Sizlere şükran, minnet ve selamlarını iletti ” diyen Mete Ay sözlerini ”Şanlı Türk tarihi kuruluşundan bugüne pek çok şehit ve gaziye sahiptir. Bu güzel ülkemizin her karış toprağını savunurken gazi ve şehit olanlara ne kadar teşekkür edip şükran duysak azdır. Ulu önderimiz M. Kemal Atatürk’ün de dediği gibi Gaziler yaşayan anıtlardır. Dolayısıyla Ülkemize nasıl sahip çıkıyor seviyor ve sakınıyorsak bizlere bu ülkede yaşayabilme fırsatı veren tüm Gazilerimize aynı özeni ve minneti göstermeliyiz. İşte bu sebeple Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Gazilerimizin, Şehit ve Şehit yakınlarımızın her ihtiyaçlarında yanlarında olmaya çalışacağız. Onlara olan minnet borcumuzu bir nebzede olsa ödeyebilmek için her zaman yanlarındayız” diyerek tamamladı.

Ziyarete katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri daha sonra Gazilerle hatıra fotoğrafı çektirerek, vatan için yaptıkları fedakârlıktan dolayı minnet ve şükranlarını sundu.