FTSO'dan atık yağdan mamaya kampanyasına destek - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO'dan atık yağdan mamaya kampanyasına destek

Haber Tarihi: 30.05.2022

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden, Doğa Dostu Derneği (Dodo) Başkanı Gökçen Gökmen Bayram, Yönetim Kurulu üyesi Handan Çetin ve Habitat Yetkilisi Faruk Afşar, FTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Genel Sekreter Ezgi Kullukçu ile görüştü.

Ziyarette Doğa Dostu Derneği ve Habitat tarafından çevre ve sokak hayvanları için başlatılan “Atık Yağdan Mamaya” kampanyası hakkında bilgi veren heyet, FTSO üyelerini bitkisel yağların toplanarak, karşılığında sokak hayvanları için mama alınması kampanyasına destek vermeye davet etti. Osman Çıralı, ziyaret için Gökçen Gökmen Bayram, Handan Çetin ve Faruk Afşar'a teşekkür ederek, başlatan çevre ve hayvan dostu kampanya için tebrik etti.

FTSO atık yağ toplama noktası oldu

Çıralı, FTSO'nun da kampanya destek vereceğini belirterek, “FTSO olarak, hem çevremizi korumayı hem de sokak canlarının beslenmesini hedefleyen 'Atık yağdan mamaya" kampanyasına destek olmak için Odamız hizmet binası da atık yağ toplama noktası oldu. Kampanyaya  destek vermek isteyenler, atık yağlarını pet şişede toplayarak, Odamız hizmet binası girişindeki yağ toplama bidona bırakabilirler. Ayrıca kampanyaya destek vererek atık yağ toplama noktası olmak isteyen üyelerimiz de Doğa Dostu Derneği ile irtibata geçebilir.” dedi.