FTSO`DAN BAŞARILI İŞLETMELERE MORAL DESTEĞİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO`DAN BAŞARILI İŞLETMELERE MORAL DESTEĞİ

Haber Tarihi: 18.08.2016

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, çalışmaları ile bölge ekonomisine katkı sunan başarılı üyelerini ve işletmelerini ziyaret ederek ödüllendirmeye devam ediyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri tarafından, sundukları hizmet ile bölge ekonomisine artı değer katan Oda üyesi işletmeler ziyaret edilerek ödüllendiriliyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok, bu ziyaretler kapsamında 2014 yılında kurumlar vergisi sıralamasında Fethiye derecesi alan Belcekız Otelcilik ve Turizm A.Ş., Domaniç Turizm İnşaat Tarımsal Ürünler Ve Otomotiv Sanayi Ticaret İthalat İhracat A.Ş.’yi ziyaret etti. Şirket yetkilileri ile görüşen Arıcan ve Özütok, ekonomideki gelişmelerin şirketlerin çalışmalarına yansımaları hakkında bilgi aldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Yardımcısı Günay Özütok, 2014 yılı kurumlar vergisi sıralamasında Fethiye birincisi olan Belcekız Otelcilik ve Turizm A.Ş.’yi ziyaret ederek Genel Müdür Ufuk Çelik ile görüştü. Şirketin bu başarısından ötürü Çelik’i tebrik eden Arıcan, turizm sektörünün durumuna ilişkin Çelik’in görüş ve önerileri dinledi. Son zamanlarda yerli turistte artış olduğunu kaydeden Çelik, Türkiye’yi ve Fethiye’yi bilen İngiliz turistin gelmeye devam ettiğini kaydetti. Çelik Fethiye İşletme Fakültesi ve Babadağ Teleferik Projesinin yürütülmesindeki başarıdan ötürü FTSO yönetimini tebrik etti.

Arıcan ve Özütok, 2014 yılı kurumlar vergisinde Fethiye’de üçüncü sırada olan Domaniç Turizm İnşaat Tarımsal Ürünler Ve Otomotiv Sanayi Ticaret İthalat İhracat A.Ş. yönetici ve çalışanlarını da işyerlerinden ziyaret ederek tebrik etti. Şirket sahibi Ömer Domaniç ve yöneticisi Nihat Çetindamar ile görüşen Akif Arıcan ve Günay Özütok, başarılarından ve ekonomiye katkılarından ötürü şirket yönetici ve çalışanlarını kutladı. Turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmenin diğer başarıları hakkında da bilgi alan FTSO yöneticileri, plaket takdim etti.