FTSO’DAN BAŞARILI ÜYELERE ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN BAŞARILI ÜYELERE ZİYARET

Haber Tarihi: 23.06.2016

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, AZDA Marketlere Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından ‘Altın Marka’ sertifikası verilmesi nedeniyle AZDA Marketleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nebioğlu’nu ziyaret ederek tebrik etti.

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından verilen ‘Altın Marka’ ‘’Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz’’ logo ve sertifikası sektörde önemli bir prestij olarak kabul ediliyor.

Ziyaret AZDA Marketler yönetim binasında gerçekleşti. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, “Fethiye’deki bir yerel marketin bir çok ulusal market arasında böyle bir sertifikayı alması Fethiye adına sevindirici bir durum. AZDA market İstanbul gibi büyük bir şehirde yapılanarak, 6 tane mağaza açması, yıl sonuna kadar 10 mağazaya çıkaracak olması çok büyük bir başarı. Ben özellikle AZDA Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bey’i, çalışan personelini, tüm ekibini kutluyorum. Böyle krizin olduğu dönemde büyümek bir başarıdır. Demek ki burada bir başarı var bir emek var.  Kendilerini tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatlarından başarılar diliyorum.” dedi. Arıcan, dürüst ve namuslu çalışan herkesin başarıya ulaşacağını ifade etti.

Ziyaretlerin ötürü Akif Arıcan’a teşekkür eden Hüseyin Nebioğlu, “Tüm Tüketicileri Koruma Derneğinden aldığımı ödüllerin yanı sıra 2013, 2014 yıllarının yanı sıra AVRASYA Kalite Ödülünü 2015 yılında AZDA Süpermarketin alması gerçekten de bizleri daha ileri, daha kurumsal bir yapı ile yürümemize ve ilerlememize olanak sağlıyor. Bunlar kolay olmuyor. Çok büyük mücadelenin, çok büyük emeklerin, birlikteliklerin ve inanmanın bir eseri. Bütün çalışanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok nitelikli, başarılı, Türkiye de farkındalık yaratan, kendini hissettiren ciddi bir ekip çalışması ile bu işleri başarıyoruz. Başkanımda ifade etti. çok büyük emekler veriyoruz. Sayın başkanımın nezaketi, duyarlı davranışı gibi bizi bu konuda motive eden davranışlar. Sayın başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

“Hedefimiz ilk 3’e girmek”

Hedeflerinin İstanbul’da ilk 3 yerel marketlerden biri olmak olduğunu kaydeden Nebioğlu, “İstanbul’da 3 tane gres marketi devralarak İstanbul’da ticari hayatımıza başladık. Bunun yanında iki tane daha mağaza bünyemize ilave ettik. Şimdi 6. Mağazamızı da ayın biri itibariyle müşterimizin hizmetine sunacağız. Aynı zamanda yılsonu itibariyle İstanbul bölgesinde 12 mağazaya ulaşacağız. Ekibimizin niteliği bize özgüven veriyor, ciddi hedefler koymamızı sağlıyor. İnşallah ilk beş yıl içerisinde İstanbul’da hedefimiz yerel marketler bazında ilk 3 şirketin arasına girmek olacak. Bundan çok daha iyisini de başaracağımızı düşünüyorum.”  diye konuştu.

“Kendi lojistiğimizi kurup Fethiye’nin ürünlerini satacağız”

Hüseyin Nebioğlu, İstanbul’da yeterli mağaza sayısına ulaşmaları halinde bir lojistik sistemi kurup Fethiye’nin ürünlerini İstanbul’da satmak istediklerini söyledi. Nebioğlu, “Şuanda ürünlerimizi İstanbul halinden tedarik ediyoruz. Sistem ürünün nereden geldiğini yüzde 90 görüyoruz. Önümüzdeki süreçlerde kendi komisyonumuzu kurarak bölgemizin ürününü bizzat alıp mağazalarımıza taşımaya başlayacağız. Lojistik maliyeti taşıyabilecek mağaza sayısına ulaşmamız gerekiyor. Sanırım 6-8 ay içerisinde buna ulaşacağız.” ifadelerine yer verdi.

“Fethiye’yi tanıtıyoruz”

Mağazalarında Fethiye’nin tanıtımı yaparak turizme de katkı sunduklarını kaydeden Hüseyin Nebioğlu, ilerleyen günlerde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlatılan Fethiye Tanıtım filmini kasaların üzerinde yer alan ekranlardan yayımlayacaklarını kaydetti.