FTSO’DAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Haber Tarihi: 09.07.2018

BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI VE İMAR BARIŞI HAKKINDAKİ TÜM SORULAR CEVAP BULACAK

BİLGİLENDİRME SEMİNERİ, 9 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ DSİ TOPLANTI SALONUNDA YAPILACAK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), vergi ve sosyal güvenlik borçlarının yeniden yapılandırılması ve imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenliyor. FTSO tarafından 9 Temmuz 2018 Pazartesi günü DSİ salonunda gerçekleştirilecek toplantıda, Vergi Dairesi Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkililerinin yapacakları sunumlarla yapılandırma ve imar barışı hakkındaki tüm sorular yanıtlanacak. Tüm halkın davetli olduğu bilgilendirme semineri, saat 10.00’da başlayacak.

Bilgilendirme seminerinde ilk olarak Fethiye Vergi Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 18 Mayıs 2018 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu hakkında vergi mevzuatıyla ilgili bilgilendirme yapacak.

Seminerin saat 11.00 ile 11.30 arasındaki ikinci bölümünde Sosyal Güvenlik Muğla İl Müdürlüğü yetkilileri Sosyal Güvenlik Alacaklarının Yeniden Yapılandırılması düzenlemesine ilişkin bilgi verecekler. Saat 11.30 ile 12.30 arasında ise Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Fethiye Çevre Şube Müdürlüğü yetkilileri İmar Barışına yönelik bilgilendirme yapacak. Seminerin son bölümünde FTSO üyelerinden ve katılımcılardan gelen sorular cevaplandırılacak.

FTSO üyeleri kamuya olan borçlarının yeniden yapılandırmasına imkân veren kanundan yararlanmak isteyenler, 31 Temmuz 2018 tarihine kadar ilgili vergi dairesine ve SGK’ya başvuruda bulunmaları gerekiyor.