FTSO’DAN BURS ALACAK ÖĞRENCİLER AÇIKLANDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN BURS ALACAK ÖĞRENCİLER AÇIKLANDI

Haber Tarihi: 10.10.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasından 2018-2019 Öğretim yılında burs alacak öğrencilerin isimleri açıklandı. Burs alacak öğrencilerin listesi FTSO web sitesinde yayımlandı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl 100 üniversite öğrencisine verilen yükseköğrenim bursu için bu yıl yapılan başvurular arasından burs alacak öğrenciler belli oldu. 375 başvuru içerisinden burs alacak 100 öğrenci oluşturulan komisyon tarafından belirlendi. Komisyon tarafından oluşturulan liste 10 Ekim itibariyle FTSO web sitesinde yayımlanmaya başladı.

FTSO tarafından 2005 yılından bu yana uygulanan yükseköğrenim bursu için bugüne kadar 700 bin liradan fazla kaynak harcandığını kayrıldığını kaydeden FTSO Başkanı Osman Çıralı Oda meclisinde oluşturulan komisyonun başvuruları titizlikle değerlendirdiğinin altını çizdi. Burs komisyonunun değerlendirme kriterleri hakkında bilgi veren Osman Çıralı “Burs komisyonunda kimlerin olacağına meclis üyelerimiz karar verdi. Komisyonumuz titizlikle çalıştı. Başvuruları tek tek araştırdı inceledi” dedi. Başarılı kız ve şehit-gazi yakını olan öğrencilerin öncelikli olduğunu da belirten Çıralı tüm bu koşullar göz önünde bulundurularak yapılan listenin 10 Ekim itibariyle açıklandığını bu aydan itibaren aylık 125 00TL olmak üzere bursların öğrencilerin hesabına yatırılacağını kaydetti.