FTSO’DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET

Haber Tarihi: 29.04.2014

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Gürsu Özdemir ve Uğur Çaçaron 29 Nisan 2014 Salı günü Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Osman Gürün’ü tebrik eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Akif Arıcan "Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin başkanı olan Sayın Osman Gürün'ü tebrik ediyorum. Bugün de hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Sayın başkana görevinde başarılar diliyorum. Muğla'ya ve ilçelerine yapılan başarılı hizmetlerin artarak devam edeceğine eminim" diye konuştu.

Yapılan nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyelerinde Ahmet Gürsu Özdemir ve Uğur Çaçaron’a teşekkür etti.