FTSO’DAN DART SPORCULARINA ÖDÜL - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN DART SPORCULARINA ÖDÜL

Haber Tarihi: 23.02.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 2-3 Şubatta düzenlenen Dart Türkiye 2017 4.Ayak Maçlarında Büyük Erkekler Eşli kategorisinde dereceye giren Fethiyeli sporcuları tebrik ederek ödüllendirdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, 2017 Dart Türkiye Şampiyonasında Liseler Arası maçlarda 1. olan Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin takımında yer alan, 2018 İl şampiyonasında 1. olan ve Dart Türkiye 2017 4.Ayak Maçlarında Büyük Erkekler Eşli kategorisinde Sinan Gölbaşı ile birlikte mücadele ederek 3. Olan Alim Ökdem ve Sinan Gölbaşıyı tebrik etti. Fethiyeli sporcuları FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, yardımcısı Günay Özütok, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Gürsu Özdemir, Ömer Eriz ve Halit Saraç tarafından karşılandı. Fethiyeli genç bir sporcunun böyle başarılar elde etmesinden gurur duyduklarını ifade den Arıcan Alim Öktem’i tebrik ederek yarım altın hediye etti. Arıcan, “Bölgemizde ve ülkemizde dereceleri olan, dünya birinciliğine doğru koşturan Alim’i tebrik ediyoruz. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Odamızın bu hediyesini kendilerine takdim ediyorum.” dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok da geleceğin teminatı olan gençlerin edinebileceği en güzel uğraşlardan birinin spor olduğunu belirterek her zaman ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını söyledi. Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğuna dikkat çeken Özütok, sporun ve sporcuların desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Özütok, “Âlim’in başarısı bir örnektir. Fethiye’nin gururudur. Fethiye sahip çıkacaktır.” diye konuştu.

Sinan Gölbaşı, Dart Türkiye 2017 4.Ayak Maçlarında Büyük Erkekler Eşli kategorisinde alınan bu madalyanın zor bir madalya olduğunu belirterek 950 sporcu ile mücadele ettiklerini belirtti. Sinan Gölbaşı, “Âlim bu sporda gelecek vadediyor. Kendisi 18 yaşında. İncirköyden, Fethiye’nin öz evladı. Türkiye’nin her yerinden sporcularla mücadele ettik.” ifadelerini kaydetti.

1,5 yıldan beri bu sporu yaptığını belirten Alim Akdem de “Kısa bir sürede bu seviyeye gelmek sevindirici. Şu an ilk 16 sporcu içerisindeyim. Mayıs ayıda milli takım seçmelerine gireceğim. Burada başarılı olursam ülkemizi dünyada temsil etme şansım olacak.” dedi. Ökdem desteklerinden ötürü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederken kendisini bu sporla tanıştıran ve maçlara hazırlayan Mustafa Kemal Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Şihan Şanlı’ya da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.