FTSO’DAN FGD`YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN FGD`YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Haber Tarihi: 22.01.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Fethiye Gazeteciler Derneği’nin (FGD) yeni yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Kemal Hıra ve Mete Ay ile Yönetim Kurul Üyesi Fatih Tufan, Fethiye Gazeteciler Derneği’nin 18 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Batı Akdeniz Gazetesi imtiyaz sahibi Osman Baykuş’u makamında ziyaret etti. Fethiye Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Işık Taban ve Sevinç Bölük’ün de hazır bulunduğu 22 Kasım Çarşamba günü yapılan ziyarette FTSO Yönetimi, Osman Baykuş ve FGD yönetimini tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, yerel gazetelerin sorunları ve yapılması gerekenler ele alındı. FGD Başkanı Osman Baykuş, yönetim olarak Fethiye’de görev yapan gazetecilerin birlik ve beraberlik içinde görev yapması için çalışacaklarını söyledi. Baykuş, FGD yönetimi olarak yerel medyada farkındalığın arttırılması için eğitime önem vereceklerini ifade etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da FGD’nin düzenleyeceği eğitim seminerlerine Oda olarak gerekli katkıyı yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Ziyarette medya çalışanları için düzenlenecek eğitim seminerlerinin FTSO Hizmet binası salonlarında yapılması ve eğitimler için gerekli desteğin verilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Ziyarette FTSO’nun yürüttüğü coğrafi işaretli ürün çalışmaları hakkında da bilgi veren FTSO Başkanı Osman Çıralı, coğrafi işaret çalışmaları devam eden Kaya inciri, Seydiler Kilimi ve Fethiye tahininin tanıtım konusunda basının da desteğini istedi.