FTSO`DAN KAPSAMLI DIŞ TİCARET SEMİNERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO`DAN KAPSAMLI DIŞ TİCARET SEMİNERİ

Haber Tarihi: 14.04.2015

İhracat Yapmak İstiyorum Fakat Yolunu Bilmiyorum Diyen İşletmelere!

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Fethiye’de ihracat yapmak isteyen ve dış ticaret süreçleri ile ilgili bilgi almak isteyen firmalara yönelik olarak 14 Nisan 2015 Salı Günü Saat:09:30'da “Dış Ticaret Pazar Araştırması ve Devlet Hibe ve Desteklerinin Önemi Semineri” düzenlenecektir.

T.C. Ekonomi Bakanlığı Marmara Bölgesi Müdür Yardımcısı Dr. Yasemin Görüm tarafından verilecek olan seminerde "Nasıl İhracatçı olunur?", "İhracata başlamak isteyen firmaların yapması gerekenler nelerdir?", "Yurtdışı pazarına girmek isteyen firmaların plan ve hedefleri neler olmalıdır?" ve "İhracatta Devlet Destek ve Hibeleri nelerdir?" gibi konular hakkında katılımcılara bilgi verilecektir.

"Dış Pazara Açılmanın Yolu İyi Bir İhracat Planından Geçer "

Sektörel bazda değerlendirmelerin yapılacağı seminerde, ihracat yapmak isteyen fakat pazar bulma konusunda strateji geliştiremeyen firmalara yönelik; dış pazar araştırmasını nasıl yapmaları gerektiği ve doğru bilgi kaynaklarına erişerek nasıl bir pazar dosyası oluşturmaları gerektiği anlatılacaktır. Seminerde ihracat potansiyeline sahip işletmelerin, devletin sunduğu destek ve hibelerden yararlanarak dış pazarlara nasıl açılabileceği konusu katılımcılarla paylaşılacaktır.

Seminer: Dış Ticarette Pazar Araştırması ve Devlet Destekleri Semineri - Dr. Yasemin Görüm (T.C. Ekonomi Bakanlığı Marmara Bölgesi Müdür Yardımcısı)

Yer: Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Likya Salonu

Seminer Katılım Bedeli: Ücretsiz

Seminer Programı

09:30 -10:00 Kayıt

10:00-11:00 Dış Pazar Araştırması Nasıl Yapılır?

Masa Başı Araştırma

Turquality

UR-GE

Tasarım Desteği