FTSO`DAN KIRTASİYE YARDIMI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO`DAN KIRTASİYE YARDIMI

Haber Tarihi: 09.10.2014

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardımda bulunarak eğitime destek verilmesine bu sene de devam edildi.  Fethiye ile Seydikemer ve çevresindeki ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere yönelik olan yardımlarda 725 adet çanta ve kırtasiye malzemesi FTSO çalışanlarınca öğrencilere ulaştırıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitime destek verilmesi amacıyla bu yılda içerisinde  kırtasiye  malzemeleri olan 725 adet çantayı maddi durumu iyi olmayan ilköğretim öğrencilerine ulaştırdı. FTSO tarafından hazırlanan çanta ve kırtasiye malzemeleri Eşen, Karaçulha, Seki, Kadıköy, Kemer, Üzümlü ve Merkez’de bulunan ilköğretim okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere okul müdürleri ve öğretmenleri aracılığıyla dağıtıldı. FTSO çalışanlarınca, hazırlanan kırtasiye malzemeleri okullara tek tek teslim edildi.