FTSO’DAN KONAKLAMA SEKTÖRÜNE ÖZEL SEMİNER - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN KONAKLAMA SEKTÖRÜNE ÖZEL SEMİNER

Haber Tarihi: 02.02.2016

FTSO üye işletmelerin gelişmesi hedefiyle yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. FTSO tarafından konaklama sektörüne yönelik olarak düzenlenen “Otelcilikte Davranış Standartları Geliştirme Projesi” 5 Şubat tarihinde konaklama sektörüne tanıtılacak.

Bölge kalkınması temelinde düzenlenecek olan “Otelcilikte Davranış Standartları Geliştirme Projesi” eğitimleri ile turizmde verilen hizmet standardının yükseltilmesi hedefleniyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, konaklama sektörüne yönelik “Otelcilikte Davranış Standartları Geliştirme Projesini” hayata geçiriyor. Proje öncesi konaklama sektörüne yönelik eğitim bilgilendirme semineri düzenlenilecek.

Proje kapsamında verilecek olan eğitimler, Antalya’da pek çok otelin yönetici ve çalışanlarına yönelik eğitimler veren ve aynı zamanda Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen eğitimlerde de yer almış olan Lonca Enstitüsü eğitmeni Nebi Acar tarafından verilecek. Proje kapsamında eğitime katılan otellerin yöneticilere ve çalışanlara ayrı ayrı eğitim verilerek konaklama sektöründe hizmet kalitesinin arttırılması hedefleniyor.

Proje öncesi 5 Şubat tarihinde yapılacak olan seminer ile eğitim içeriği hakkında detaylı bilgilendirme yapılacak.

Proje ve seminer hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler FTSO web sitesinde duyurulardan ve 6141115-122 telefondan daha detaylı bilgi alabilir.

İçerik:

Otelcilikte Davranış Standartları Geliştirme Projesi, otellerin misafirlerle yüz yüze temas halinde çalışan departmanlarının çalışanlarında, departmana özel belirlenmiş standart davranışların sergilenmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bir eğitim ve gelişim uygulamasıdır.

Projenin Amacı:

Otelin misafirlerine verdiği hizmet vaadinin, misafirlerde yarattığı yüksek beklentiye uygun çalışan davranışlarının sergilenmesini sağlamaktır.

Bu proje sonunda “Otele Özgü” davranış standartlarının geliştirilmesi ile Misafir memnuniyetinin artırılması ve misafirlere profesyonel bir hizmet deneyimi yaşatılmasını sağlar.

Özellikle, karşılama, ağırlama ve uğurlama anlarının bir standart davranış ve yaklaşımla gerçekleştirilmesini sağlar.

05 Şubat 2016 Cuma günü gerçekleştirilecek olan seminerde proje kapsamına dahil olacak olan otel personelinin alacağı eğitimler hakkında detaylı bilgi verilecektir.

Proje Kapsamındaki Eğitimler;

Departman Müdürleri ve Orta Kademe Yöneticiler;

1) Otelcilikte Vizyoner Liderlik ve Yönetim_2 Gün/12 Saat

2) Otelcilikte Yöneticinin Etkin İletişimi_1 Gün/6 Saat

3) Yöneticiler İçin Koçluk Becerileri_1 Gün/6 Saat

Otel Çalışanları;