FTSO’DAN MESLEKİ EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN MESLEKİ EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR

Haber Tarihi: 26.02.2016

Odamızın katkılarıyla 14.Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivaline Şef Mavi Profesyonel Ahçılar Derneği ile katılan Fethiye Turizm Meslek Lisesi öğrencileri ödül aldı. Kübra Altay ve İlhan Avcu altın ve gümüş madalyaları ile Fethiye’ye döndü.

Fethiye Turizm Meslek Lisesi öğrencileri 14.Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivaline katıldı. Geçtiğimiz yıl, ilk kez, FTSO tarafından yürütülen Meslek Lisesi İş’inin Güvencesi Projesi desteği ile bu festivale katılan öğrenciler bu yıl Şef Mavi Profesyonel Ahçılar Derneğinin organizasyonu ile İstanbul’da idi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının da desteği ile 14.Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivaline katılan öğrencilerden Kübra Altay ve İlhan Avcu altın ve gümüş madalyaları ile Fethiye’ye döndü.