FTSO’DAN MESLEKİ EĞİTİME DESTEK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN MESLEKİ EĞİTİME DESTEK

Haber Tarihi: 26.01.2016

Son yıllarda yaptığı çalışmalarla mesleki eğitime verdiği desteklerle dikkat çeken Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilerin öğle aralarında daha sağlıklı beslene bilmesi için katkı verdi.

Fethiye iş piyasasının önemli bir talebini karşılayan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilerin öğle öğünlerinin daha iyi karşılanması için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası destek verdi. Yapılan yardım ile birlikte okulun yemek masraflarının bir kısmı okul bütçesinden karşılanırken bir kısmı da FTSO’nun katkısı ile karşılanacak. Bu sayede Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilerin sağlıklı beslenmesi sağlanacak.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, son yıllarda Meslek Lisesi İş’inin Güvencesi, Fethiye Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Engelsiz Kafe’nin yapımı gibi eğitime verdiği desteklerle sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor.