FTSO’DAN MİMARLAR ODASI TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN MİMARLAR ODASI TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARET

Haber Tarihi: 01.10.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Dünya Mimarlık Günü sebebiyle Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette Fethiye ve Kaya Köy’ün mimari dokusu üzerine sohbet edildi görüş alış-verişinde bulunuldu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yardımcısı Kemal Hıra Ekim ayının ilk Pazartesi gününün Dünya Mimarlık Günü olması sebebiyle Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliğini ziyaret etti. 1 Ekim Pazartesi günü yapılan ziyarette Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Gökhan Güngör Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Karadon ve Muğla Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Fethiye Temsilciliği Sekreteri Çiğdem Özel ile görüştü.

Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği nezdinde mimarların mimarlık gününü kutlayan FTSO Başkanı Osman Çıralı “Dünya Mimarlık Gününüzü kutluyoruz. Sağlıklı bir şehirleşme için şehirlerin oturduğumuz evlerin doğru ve güzel bir şekilde planlanması yapılması gerekiyor. Bu bakımdan mimarlık ve mimarlar önem kazanıyor. Şehrimizin doğal ve kültürel dokusuna yaptığınız katkılar için teşekkür ederiz” dedi. Osman Çıralı Gökhan Güngör’e günün anısına Atatürk baskılı seramik hediye etti. Atatürk’ü unutmamak lazım diyen Çıralı “Hediyelerimizi yeni yaptırdık. Özellikle de Atatürk’ün fotoğrafının olmasını istedik. İlk kez de size hediye ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretleri için FTSO Başkanı Osman Çıralı ve yardımcısı Kemal Hıra’ya teşekkür eden Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Gökhan Güngör “Geçtiğimiz yıl Ortaca ve Dalaman da temsilciliğimize bağlı idi. Bu yıl ayrıldılar. Şu an Fethiye ve Seydikemer’i kapsıyoruz. Bölgemizin dokusunu korumak geliştirmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Günümüzü kutladığınız ve ziyaretiniz için teşekkür ederiz” dedi.