FTSO’dan Muhtaç Ailelere Ramazan Yardımı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’dan Muhtaç Ailelere Ramazan Yardımı

Haber Tarihi: 02.09.2010

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye’nin çeşitli mahallelerinde ve köylerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulundu.

FTSO Başkanı Akif Arıcan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nın, sadece ilçe ekonomisiyle ilgili bir kurum olmadığını, sosyal sorumluluk gereği birçok konuda çalışmalar yaptığını ve desteklerde bulunduğunu belirtti.

Arıcan "Her yıl olduğu gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayında belirlenen 568 ihtiyaç sahibi aileye toplam 20.000 TL tutarında yardımda bulunduk. Hazırladığımız yardım paketleri bizzat oda personelimiz vasıtası ile 568 aileye ulaştırıldı. . Yardımlarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz " dedi.