FTSO’DAN MUHTARLARA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN MUHTARLARA ZİYARET

Haber Tarihi: 19.10.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle Seydikemer ve Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Ziyaretlerde FTSO ile muhtarların işbirliği yaptığı konular üzerine konuşuldu.

19 Ekim’in Muhtarlar Günü olması sebebiyle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yardımcısı Kemal Hıra Meclis Üyesi Mustafa Özkaya Fethiye ve Seydikemer’de bulunan muhtarlık derneklerine ziyaretlerde bulundular. Muhtarlarla bir araya gelen FTSO yöneticileri muhtarların bu özel gününü tebrik ettiler.

FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke muhtarların devlet ile millet arasında bir köprü olduğunu söyledi. Muhtarlığın mahalli idarelerde ilk kademe olduğuna dikkat çeken Büyükteke devlet yatırımlarının ve yardımlarının en doğru şekilde değerlendirilmesinde muhtarlıkların büyük etkisinin olduğunu kaydetti.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı FTSO’nun da bazı çalışmalarında muhtarlarla işbirliği yaptığını söyledi. Çıralı Oda olarak her yıl Ramazan Yardımı yapıyoruz ve yükseköğrenim bursu veriyoruz. Yaptığımız yardımın verdiğimiz bursun en doğru adrese gitmesi için muhtarlarımızdan destek alıyoruz. Bizim çalışmalarımıza yaptıkları bu katkılar için Fethiye ve Seydikemer’de bulunan tüm muhtarlarımıza teşekkür eder bu özel günlerde onları bir kez daha kutlarım” dedi.