FTSO’DAN ÖĞRENCİLERE YARDIM HERYIL ARTARAK DEVAM EDİYOR. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN ÖĞRENCİLERE YARDIM HERYIL ARTARAK DEVAM EDİYOR.

Haber Tarihi: 03.10.2013

Fethiye Sanayi ve Ticaret Odası her yıl maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardımda bulunarak eğitime destek vermeye devam ediyor 1.050 adet çanta ve içindeki kırtasiye malzemeleri Eylül ayı içersinde öğrencilere ulaştırıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 2013-2014 öğretim döneminde maddi durumu iyi olmayan ve başarılı 100 üniversite öğrencisine burs tahsis ettikten sonra şimdi de 1.050 ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımı yaptı.

2011-2012 öğretim yılında 41 okul ve 855 kişiye ulaştırılan kırtasiye yardımı, 2012-2013 Öğretim yıllında 48 okul ve 975 kişi, 2012-2013 Öğretim yılında ise toplam 55 okula ve 1.050 kişiye çıktı.

Yardımlar Eşen Bölgesi, Karaçulha Bölgesi, Seki Bölgesi, Kadıköy Bölgesi, Kemer Bölgesi, Üzümlü Bölgesi ve Merkez’de bulunan ilköğretim okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere okul müdürleri ve öğretmenleri aracılığıyla dağıtıldı.