FTSO’DAN TOBB’A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN TOBB’A ZİYARET

Haber Tarihi: 10.06.2013

Türkiye genelinde TOBB'a bağlı 365 oda ve borsada Mayıs ayında başlayan organ seçimleri Haziran ayının sonuna kadar devam edecek.  Seçimler sürerken, TOBB Başkanı Rıfat  Hisarcıklıoğlu, seçimlerini tamamlayan odalar ve borsaların, yeni yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ediyor.

Bu kapsamda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Meclis Başkanı Osman Çıralı ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu 07.06.2013 Cuma günü Ankara'da TOBB hizmet binasında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen bu ziyarette odamızla birlikte Muğla-Milas ve Bodrum Ticaret ve Sanayi Odaları Yönetim Kurulu Başkanları ve Meclis Başkanları da bulundular. Yapılan görüşmelerde TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu seçilen başkanları tebrik edip önümüzdeki 4 yıl boyunca da aynı heyecan ve sevkle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğini söyledi. Muğla ili ve ilçelerindeki var olan sorun ve problemlerin çözümü için odalar ve borsaların hep birlikte çalışmasını, TOBB olarak bu çözüm odaklı yaklaşımlara her zaman açık destek olduklarını ve yapılacak tüm çalışmalar için yardımcı olmak amacı ile telefonunun 24 saat yardım için acık olduğunu dile getirdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Meclis Başkanı Osman Çıralı ziyaret anısına TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Fethiye Bölgesine özgün olan Seydiler Kilimini hediye etti.