FTSO’DAN TURİZMCİLERE İNDİRİMLİ CANKURTARAN EĞİTİMİ FIRSATI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN TURİZMCİLERE İNDİRİMLİ CANKURTARAN EĞİTİMİ FIRSATI

Haber Tarihi: 09.07.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, cankurtaran sertifikası bulundurması gereken oda üyesi turizm işletmeleri için Özel Yakut Mesleki Eğitim Merkezi ile işbirliği protokolü imzaladı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 2015 yaz sezonu öncesinde üyelerine yönelik cankurtaran eğitimi düzenledi. Oda üyesi turizm işletmelerinin bu eğitime olan talebinin yoğun olması nedeniyle FTSO ile FTSO üyesi olan Özel Yakut Mesleki Eğitim Merkezi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol imza törenine FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin, Özel Yakut Mesleki Eğitim Merkezi Sahibi Gökhan Yakut katıldı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, protokole ilişkin yaptığı açıklamada “Bugün Özel Yakut Mesleki Eğitim Merkezi ile işbirliği protokolü imzalanmak için bir aradayız. Yapılan protokol sayesinde odamız üyeleri Özel Yakut Mesleki Eğitim Merkezi’nin cankurtaran eğitimlerinden indirimli faydalanabilecek. Bilindiği gibi turizm sezonu öncesinde odamız tarafından üyelerimize yönelik cankurtaran eğitimi düzenlendi ancak gelen talepler doğrultusunda bunun yeterli olmadığını gördük. Üyelerimizin bu sorununa ilçemizde bulunan ve üyemiz olan Özel Yakut Mesleki Eğitim Merkezi ile işbirliği protokolü imzalayarak yardımcı oluyoruz. Dileğimiz bu protokolün üyelerimiz için faydalı olması, cankurtaran sertifikası bulundurması gereken işletmelerin bu nedenle ceza almamasıdır. Katılımınız için teşekkür eder protokolümüzün üyelerimiz için hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Özel Yakut Mesleki Eğitim Merkezi Sahibi Gökhan Yakut, FTSO ile işbirliği protokolü imzalamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek hayırlı olmasını diledi.

En Yakın Tarihli Eğitim:

Cankurtaran Eğitim Planlaması şu şekilde planlanmıştır:

27/28/29 Temmuz BRONZ Eğitimi 3 Gün,

27/28/29/30/31 Temmuz ve 01 Ağustos GÜMÜŞ Eğitimi 6 Gün süresince verilecektir.

Havuz uygulaması, belirlenecek bir otel havuzunda yapılacaktır.

Deniz uygulaması Kargı plajında yapılacaktır.

Yakut Akademi

Özel Mesleki Eğitim Merkezi