FTSO`DAN VALİ AMİR ÇİÇEK`E ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO`DAN VALİ AMİR ÇİÇEK`E ZİYARET

Haber Tarihi: 19.10.2014

Muğla Valiliğine atanan Amir Çiçek'i ziyaret eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, başta kruvaziyer liman ve Babadağ Teleferik projesi olma üzere devam eden projeler hakkında bilgiler verip, çalışmalarda destek istediler.

Vali Çiçek, çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, "Her türlü çalışmada üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan,Yönetim Kurulu üyeleri Günay Özütok, Burhanettin Tuna ve  M. Adnan Bakırcı 16 Ekim perşembe  günü Muğla Valisi Amir Çiçek'i ziyaret ederek başarılar dilediler.

Muğla Valiliği ile beraber gerçekleştirilen başarılı çalışmalar hakkında bilgiler veren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan FTSO tarafından gerçekleştirilen ve devam eden projeleri sıralayarak,Vali Amir Çiçek'ten destek istedi. Arıcan konuşmasında ''1901 yılında  kurulmuş köklü bir  kurumuz, yönetimde çalışan tüm arkadaşlarımız gönüllülük esasına  göre  çalışmaktadır.Gündemimizde yürüttüğümüz projeler içerisinde  Kruvaziyer  Liman, Babadağ Teleferik Projesi, Kaya Köyünün turizme kazandırılması, Fethiye İşletme Fakültesinin kazadırılması, Babadağ 1200 pistinin hizmete açılması bulunmaktadır. Valiliğimiz  bugüne kadar Ankara bürokrasisi ile aramızda köprü vazifesi görmüştü. Sizlerden de  aynı  desteği göreceğimize  inanıyoruz''dedi.

Vali Amir Çiçek konuşmasında,iletişim konusunda sıkıntı yaşanmayacağını belirterek  devam eden projelerde başa dönülmeyeceğini, kaldığı yerden  devam edeceğini söyledi. Vali Amir Çiçek ''Sizlerden aldığım izlenimler  sonucunda  görüyorum ki Fethiye'nin  gelişmesi için  fedakarca  çalışan  sizler gibi işadamları ve FTSO Yöneticileri var. Fethiye'nin gelişmesi için  yapılacak her türlü projede ilişkilerin iyi şekilde kurulması için bizler  üzerimize  düşen  görevleri yapmaya hazırız ''dedi

Fethiye'yi ilerleyen zamanlarda  daha  iyi tanıyacağını ifade eden Vali Çiçek ''Fethiye'nin sektörel  çeşitliliği var.Birincil sektörünün turizm  olduğunu  düşünsek bile tarım ve taşımacılık sektörlerini de ele almalıyız. Diğer yandan  ise  alternatif  turizm alanlarını da ortak akıl ile ele  alarak geliştirmeye  çalışmalıyız.Çalışmalarımızı  daha stratejik,planlı ve ortak akıl  ile yapmalıyız ki sonuçları daha  mükemmel olsun''dedi.