FTSO’DAN VELİ SAN’A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO’DAN VELİ SAN’A ZİYARET

Haber Tarihi: 23.10.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, yaklaşık 2 ay önce Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Veli San’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burhanettin Tuna ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Eriz ile birlikte yaklaşık iki ay önce Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Veli San’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başsavcı Veli San’a Fethiye’deki görevinde başarılar dileyen Akif Arıcan, Fethiye ekonomisine ilişkin bazı bilgileri paylaştı, oda çalışmalarını anlattı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Babadağ’da yürüttüğü çalışmaları anlatan Arıcan, Babadağ Teleferik projesi hakkında da Başsavcı San’a bilgi verdi. Arıcan, San’ı Babadağ’a davet etti.

Ziyaretlerinden ötürü Akif Arıcan ve Yönetimine teşekkür eden Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San, Fethiye’nin doğal güzelliğini çok beğendiğini ifade etti. Fethiye’nin doğal kaynaklarının eşsiz güzellik ve çeşitlilikte olduğunu ifade eden San, betonlaşmamış şehirciliğinin yanı sıra, geleneklerini koruyan insan yapısıyla da Fethiye’nin ayrı bir beşeri güzelliğinin olduğunu kaydetti.