FTSO Doğa Yürüyüşü - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Doğa Yürüyüşü

Haber Tarihi: 24.09.2009

Doğanın gizemli yolculuğunda yeni keşiflere ne dersiniz?

Sizleri odamız tarafından 4 Ekim Pazar günü Hillside - Kaya Belen(Hillside civarındaki orman yolu) güzergahında düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne davet ediyoruz.

Ücretsiz olarak katılabileceğiniz doğa yürüşümüz için 4 Ekim Pazar günü saat:09.00`da odamızda buluşarak yürüyüşün başlangıç noktası olan Hillside` a hareket edeceğiz.

Fethiyemiz`i etrafındaki tepelerin zirvelerinden izlemek arzusu duyuyorsanız,

şehrin etrafını ilmik ilmik dokuyan çam kokulu ormanlarında doğa yürüyüşü yapmak isterseniz,

isminizi ve size ulaşabileceğimiz numaranızı odamıza 2 Ekim Cuma gününe kadar bildirmeniz yeterli.

Ayrıntılı bilgi için:

Oytun YUMŞAK