FTSO EĞİTİMİNE YOĞUN KATILIM - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO EĞİTİMİNE YOĞUN KATILIM

Haber Tarihi: 12.05.2018

FTSO tarafından düzenlenen İş Yaşamında İnsan İlişkileri ve İletişim Eğitimi üyelerin ve çalışanlarının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Eğitimi dikkatle dinleyen katılımcılar, eğitimden memnun ayrıldı.

Üyelerinin ve üye çalışanlarının kişisel ve kurumsal gelişimine katkı sunmak için eğitimler düzenleyen, ülke çapında alanında uzman pek çok ismin Fethiye’ye gelerek eğitim vermesini sağlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Özcan Yağcı tarafından gerçekleştirilen “İş Yaşamında İnsan İlişkileri ve İletişim” eğitimi gerçekleştirildi. Eğitime oda üyesi işleme sahibi ve çalışanı toplam 45 kişi katıldı.

Eğitim 4 ana başlık altında aktarıldı. Özcan Yağcı, “İletişim Biçimlerindeki Farklılıklar ve Beyin Haritalarımızın” iş ve sosyal yaşantımıza etkilerine değindi. Bireysel farklılıklara vurgu yapan Yağcı, bu durumun algılarımız ve davranışlarımız üzerinde, iş yerlerde motivasyon, ekip oluşturma durumlarına etkileri üzerinde durdu.

Özcan Yağcı, işverenlerin çalışanlarına yönelik uygulayacakları motivasyon teknikleri, çalışanlar arası, çalışanlar yöneticiler arası iletişimde dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.