FTSO EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Haber Tarihi: 14.10.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Kurumsal İmaj ve İtibar Yönetimi Semineri 10 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirildi. Seminere, Fethiye iş dünyasından pek çok firma yöneticisi ve çalışanı katıldı. Katılımcılar eğitimden memnun ayrıldı.

Doç. Dr. İsmet Ateş tarafından verilen Kurumsal İmaj ve itibar Yönetimi Semineri FTSO Likya Salonunda yapıldı. 6 saat süren seminerde kurumsal itibar ve imajın ne olduğu, nasıl oluşturulacağı ve nasıl korunacağı gibi temel faktörler üzerinde duruldu. Kurumlarda var olan bu kavramların müşteri veya hizmet verilen hedef kitlenin üzerindeki olumlu/olumsuz etkileri İsmet Ateş tarafından katılımcılarla paylaşıldı.

Seminer süresince kurumsal kimlik, imaj nedir, itibar nedir, duygusal algı, olumlu itibar nasıl yaratılır, olumlu itibarın kurumunuza yararları (para harcamaya değer mi?), büyük mü, beğenilen olmak mı, itibarınızı neler etkiler, kurumsal itibar nasıl güçlendirilir? reaktif-proaktif ve maintenance yaklaşımlar, kalıcı bir itibar yaratmak başlıkları altında firmaların için önemli olacak pek çok bilgi katılımcılarla paylaşıldı.