FTSO EĞİTİMLERİ PROFESYONEL HAYATA YÖN VERİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO EĞİTİMLERİ PROFESYONEL HAYATA YÖN VERİYOR

Haber Tarihi: 28.03.2016

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üye işletmelerin ve bölge halkının kişisel ve iş hayatından etkili olacak eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Profesyonel Hayatta Kişisel İmaj Eğitimine, Fethiyelilerin yanı sıra Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Belediyesinin Proje ekibi de katıldı.

Bireylerin iş yaşamında ve kişisel hayatından ilişkilerinizi iyi yönetebilmesi ve etkili bir görsel izlemin bırakabilmesi amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile İzgören Akademi işbirliğinde gerçekleştirilen Profesyonel Hayatta Kişisel İmaj Yönetimi eğitimi, 26 Mart 2016 tarihinde FTSO Likya Salonunda düzenlendi. Eğitime 25 kişi katıldı. Eğitime Fethiye iş dünyasında yetkili, yönetici gibi pozisyonlarda çalışan kişilerin yanı sıra Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve proje ekibi de katıldı. Eğitim, İzgören Akademi Eğitmeni Zeynep Ertürk tarafından verildi.

Eğitimde imaj kavramı ve yönetimi üzerinde duruldu. Sözlü ve sözsüz iletişim türlerinin de anlatıldığı eğitimde ilk izlenimin ilişkiler üzerindeki etkisi anlatıldı.

İmaj yönetiminin önemli bir bölümünü oluşturan giyim konusunda da sektörlere, durumlara vücut tiplerine göre doğru kıyafet çekimleri üzerinde duruldu.

Eğitimde ayrıca İş Yerinde Adabı Muaşeret Kuralları, Karşılama ve Uğurlama, Kartvizit, İş Yemekleri ve kokteyllerde nasıl davranılması gerektiği de anlatıldı.

Sözlü anlatımın yanı sıra uygulamalı çalışmalarda yapıldı. Eğitimin sonunda katılımcılar eğitmenle birebir de çalışma yapma fırsatı buldu. Katılımcılar bu bölümde kendi sektörlerine ve durumlarına özel çalışmalar yaptı.