FTSO EMİTT`E ÇIKARTMA YAPTI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO EMİTT`E ÇIKARTMA YAPTI

Haber Tarihi: 01.02.2016

Yabancı turiste bağımlılığın azaltılması için iç turizme ağırlık verilmesi düşüncesinde olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, iç ve dış fuarlara destek vermeye devam ediyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok, Yönetim Kurulu Üyeleri Selamettin Yılmaz, Ömer Eriz, Uğur Çaçaron, Ramazan Angay, Ahmet Gürsu Özdemir, Meclis Üyesi Fikret Koyuncu, Halit Saraç, Mehmet Sezgin, Ali Erdoğan, Fatih Tufan, Servet Yılmaz, Ömer Yıldırım, İsmail Bülent Abacıoğlu, Ramazan Tanju Küpelioğlu, Hüseyin Çetinkaya, FTSO çalışanları Emre Çürük, Halime öztürk ve Bora Türkoğlu'ndan oluşan FTSO heyeti 28- 31 Ocak tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar merkezinde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMİTT) katıldılar. FTSO heyeti Oda olarak ciddi destek verilen fuarı ziyaret ederek diğer merkezlerin yaptığı tanıtım çalışmalarıyla kıyaslama imkanı buldular. FTSO heyeti iç turizmin geliştirilmesi, turizmcilerin iç turizmden daha fazla pay alabilmesi için yapılan tanıtım çalışmalarına ağırlık vermeye devam edilmesinde birleştiler.

Fuarda FTSO çalışanları Halime Öztürk Fethiye standında, Bora Türkoğlu'da GEKA standında hazırlanan materyalleri dağıtarak ziyaretçilere bölgemiz hakkında bilgi verdiler.