FTSO Fethiye Sanayi ve Tarım Tedarikçileri İhtisas Fuarı’na Katıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Fethiye Sanayi ve Tarım Tedarikçileri İhtisas Fuarı’na Katıldı

Haber Tarihi: 10.10.2011

05.10.2011 tarihinde açılışı yapılan Fethiye Sanayi ve Tarım Tedarikçileri İhtisas Fuarı Karaçulha Beldesinde Marmaris Fuarcılık tarafından organize edildi. 05-08 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası(FTSO) da katıldı.

Açılışa Karaçulha Belediyesi Yusuf Çaylı, FTSO Başkanı Akif Arıcan, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, sektör temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşma yapan FTSO Başkanı Akif Arıcan fuarların bölgeye sağlayacakları katkılardan bahsedip, üyelerinin ve halkın yenilikleri öğrenmek, kendilerini bilinçlendirmek adına fuarların çok önemli olduğunu belirtti. Arıcan, fuarların uzun yıllar devam etmesi gerektiğinin de altını çizerek FTSO olarak bu tarz fuarlara her zaman destek vereceklerini söyledi.

Kapalı alanda yaklaşık 50 standın yer aldığı fuarda tarım, inşaat ve otomotiv sektörleri yerlerini aldı. 4 gün süren fuar boyunca FTSO standına gelen ziyaretçilere odanın yapmış olduğu faaliyetler tanıtıldı.