FTSO Futbol Turnuvası Tamamlandı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Futbol Turnuvası Tamamlandı

Haber Tarihi: 20.04.2010

Üyeler arasında dayanışmayı sağlamak, sporun tatlı rekabetinin keyfini çıkarmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası  tamamlandı.

İki grupta toplam sekiz takım arasında düzenlenen turnuvada Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki meslek komiteleri katıldı. Akarca Mahallesi Kaptan Halı Sahada Pazar günü düzenlenen turnuvada zaman zaman çekişmeli sahneler yaşandı.  Turnuvada, oyuncular ve izleyenler renkli görüntülere şahit oldular.

Üyeleri bir araya getirip, az da olsa yoğun tempolarından ve streslerinden bir parça uzaklaştırmak, üyeler arası iletişimi sporunda yardımıyla arttırmak amacıyla düzenlenen turnuvanın birincisi final maçında Sigortacılar’ ı penaltılarda yenen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Personeli oldu.

Turnuva’ da ikinci Sigortacılar Takımı olurken, üçüncülüğü Bankacılar elde etti.

Turnuva sonunda düzenlenen kupa töreninde turnuvanın birincisi FTSO Personeli birincilik kupasını Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Halk Bankası Fethiye Şubesi Müdürü Cihan Ünal’ ın elinden aldı.

Turnuvanın ikincisi Sigortacılar, ikincilik kupasını Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’ nin elinden aldı.

Turnuvanın üçüncüsü Bankacılar, üçüncülük kupasını Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkaya’ nın elinden aldı.