FTSO Gelenekselleştirdiği Bölgesel Toplantılarına Devam Ediyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Gelenekselleştirdiği Bölgesel Toplantılarına Devam Ediyor

Haber Tarihi: 29.02.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nın (FTSO) stratejik planı kapsamında “üye ilişkilerinin kalitesini yükseltmek” stratejisi altında, üyeleri ile yüz yüze iletişimini arttırmak, üyelerinin sorunlarını ve önerilerini ilk elden almak amacıyla yıllardan beri gelenek haline getirdiği bölgesel toplantılarına bir yenisini daha ekleyerek, Tuzla ve Babataşı mahallelerindeki üyelerini kapsayan bir toplantı gerçekleştirdi.

28 Şubat 2012 tarihinde saat 14:00`te Nayla Restoran`da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile  gerçekleştirilen toplantıda, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, FTSO`nun 2011 ve 2012 yılına ilişkin faaliyetlerini anlatan bir konuşma gerçekleştirdi. Gerçek amaçlarının FTSO üyelerine tarafsız, kaliteli bir hizmet sunmak olduğunu dile getiren Akif Arıcan, akredite bir oda olan FTSO`nun 2011 yılında çalışma ekibini daha da profesyonel hale getirerek bakış açısını profesyonelleştirdiğini, üyelerine hizmet kalitesini artırdığını vurgulayarak, 2012 yılında da FTSO`nun eğitim ve destek hizmet faaliyetlerine kalite anlayışıyla devam edeceğini sözlerine ekledi.

Tuzla ve Babataşı mahallelerindeki üyelerin sorunlarının istişare edildiği toplantıda Çek Yasası, Yeni Türk Ticaret Kanunu, ve diğer ticaret hayatına ilişkin düzenlemeler görüşüldü.