FTSO GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Haber Tarihi: 12.03.2018

Girişimci adaylarının fikirlerini hayata geçirebilmesi amacıyla FTSO tarafından her yıl düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi bugün başladı. 30 yeni girişimci adayı, dört gün süreyle, KOBİ uzmanı tarafından verilen eğitime katılarak KOSGEB Girişimci Desteğinden faydalanmaya hak kazanacak. Eğitim FTSO hizmet binasında yapılacak.

Bölgemizde sürdürülebilir iş yaşamı ortamının tesisi için çalışan ve aynı zamanda ilçemizde KOSGEB temsilciliği olarak faaliyet gösteren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, girişimci adaylarının KOSGEB desteklerinden yararlanabilmesi için 2018 yılının ikinci Girişimcilik Eğitimini düzenliyor.

Girişimci adaylarının başvuruları üzerine Muğla KOSGEB Müdürlüğü uzmanları tarafından gerçekleştirilen mülakatlara katılan 30 kişi, eğitime katılmaya hak kazandı. Mülakatta başarılı olan adaylar 13 Mart - 16 Mart tarihleri arasından günde sekiz saat Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alacak.

Eğitimin sonunda KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası almaya hak kazanan adaylara belgeleri FTSO tarafından düzenlenecek törenle takdim edilecek.

FTSO tarafından bu yıl düzenlenen ilk KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 23-26 Ocak 2018 tarihlerinde yapıldı. Bugün başlayan eğitimle birlikte yılın ikinci KOSGEB UGE’de tamamlanmış olacak. FTSO 2018 Eğitim Takvimine göre bu yıl 4 adet KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenmesi planlanıyor.