FTSO İMZA TÖRENİNDE - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO İMZA TÖRENİNDE

Haber Tarihi: 27.12.2013

Güney Ege Kalkınma Ajansının ( GEKA) 2013 yılında yürüttüğü “Alternatif Turizm Mali Destek Programları” sözleşme imza töreni 26 Aralık 2013 tarihinde Denizli Colossae Hotel’de yoğun katılımla gerçekleşti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası törende Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Burhanettin Tuna ve Günay Özütok , Yönetim Kurulu üyeleri Selamettin Yılmaz, Deniz Somyürek, ve Proje Koordinatörü   Meltem Şimşek tarafından temsil edildi.

Törende sırasıyla GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve Denizli Vali Yardımcısı Alpaslan Argun birer konuşma gerçekleştirdi

"Rotamız Babadağ" projesi ile GEKA'dan hibe almaya hak kazanması nedeni ile törende katılan  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası adına temsili imzayı Burhanettin Tuna Attı.

Törenin sonunda 26  başarılı proje sahibi yetkilileri temsili olarak hazırlanan alana imza atarken plaketlerini Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş,  Denizli Vali Yardımcısı Alparslan Argun ve GEKA Genel Sekreteri Süleyman ALATA’dan aldılar.