FTSO İZMİR’DE FETHİYE’Yİ TANITIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO İZMİR’DE FETHİYE’Yİ TANITIYOR

Haber Tarihi: 26.08.2017

Bu yıl 86'ncısı düzenlenen ve Muğla ilinin onur konuğu olarak yer aldığı İzmir Enternasyonel Fuarı, ziyaretçi akınına uğradı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının, Babadağ Teleferik Projesi / SKYWALK temalı standı ile yer aldığı fuarda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

İzmir Enternasyonel Fuarı bu yıl 86. kez kapılarını açtı. Fuarın bu yılki onur konuğu Muğla ili olurken katılım Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edildi. Fethiye adına fuara Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası katıldı. FTSO’nun Babadağ Teleferik Projesi SKYWALK-Fethiye ile yer aldığı fuar ziyaretçi akınına uğradı. Bölgemizin alternatif turizm alanlarının tanıtımına önem veren FTSO tarafından katılımcılarla paylaşılan Fethiye tanıtım broşürleri, tanıtım filmi, kültür haritası, Alternatif Turizm Etkinlikleri ve Yürüyüş Yolları kitabı, tanıtım dvd'si yoğun ilgi gördü.

FTSO standı protokolden de yoğun ilgi gördü. Bu yılın onur konuğu olan Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ayrılan 1 A Holü'nde yer alan stant; başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla milletvekillerimizden Nurettin Demir ile Ömer Süha Aldan ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş olmak üzere bir çok ismi ağırladı.

Babadağ Teleferik Projesi hakkında bilgiler edinen, projenin ne zaman hayata geçeceğini soran ve proje filmini baştan sona kadar izleyen fuar ziyaretçileri, turizmin önemli destinasyonlarından olan ilçemizin tanıtım materyallerini inceleme fırsatı buldu. Özellikle Yürüyüş Parkurları ve Alternatif Turizm Etkinlikleri kitabına ve Fethiye Kültür Haritası'na yoğunlaşan ziyaretçiler, tanıtım materyallerindeki alanları gezmek ve teleferik deneyimini tatmak için gelecek sene Fethiye'ye geleceklerini ifade ettiler.

Açık hava konserleri dâhil olmak üzere birçok etkinliğe sahne olan İzmir Enternasyonel Fuarı’ndaki FTSO standı, fuarın kapanış tarihi olan 27 Ağustos 2017 Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.