FTSO KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR

Haber Tarihi: 17.12.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası TS EN ISO 9001 kalite yönetimi sistemi denetiminden başarıyla geçti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 2008 yılından beri uygulamakta olduğu ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi aracılığıyla hizmet kalitesini standardize ederek, hizmet kalitesinden ödün vermemek adına, Oda yönetimi ve personelleri ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Kalite Yönetim standardı uygulamalarının yeterliliği belgelendirilmiş olan FTSO, yıllık rutin denetimini geçirdi. TSE baş denetçileri tarafından yapılan denetimler sonucunda, FTSO’nun TS EN ISO 9001 belgesinin geçerliliğinin sürdüğü belirlenmiştir.

Her yıl yapılan denetim, 15 Aralık 2015 tarihinde TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları gözetim denetimi TSE baş tetkikçi Osman Altın tarafından gerçekleştirildi.

Gün boyu süren denetim FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin, Genel Sekreter Yrd. Ezgi Kullukçu, Kalite Temsilcisi Deren Karasu, Ticaret Sicil Md. Yrd.Candaş Alp, Oda Sicil Şefi Gül Çamlıca Kabak, Satın Alma Mali İşler Birimi Memuru Emre Çürük, Oda Muamelat Memuru Pınar Taşkın ve Yönetici Asistanı Aysun Şanlısoy ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Memuru Halime Öztürk’ün katılımı  ve TSE Baş Tetkikçi Osman Altın’ın yaptığı Açılış Toplantısı konuşması ile başladı.

Denetimde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2008 yılından bu yana sahip olduğu ve akreditasyon sisteminin de temelini teşkil eden ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’nin uygulamaları detaylı olarak tetkik edildi.

Mevcut uygulamaların yanı sıra üyelerimize sunulan hizmetin kalitesinin sürekli biçimde iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerilerinde ele alındığı kapanış toplantısı ile olağan gözetim denetimi başarıyla tamamlandı.