FTSO KOSGEB İŞ BİRLİĞİ İLE UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO KOSGEB İŞ BİRLİĞİ İLE UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI

Haber Tarihi: 16.06.2016

Yoğun talep olması sebebiyle bu yıl Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ikinci kez KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimi düzenleniyor. Eğitime almaya hak kazanacak kişilerin belirlenmesi amacıyla 10 Haziran 2016 tarihinde test sınav yapıldı. Test sınavı sonuçları ve iş fikri bilgileri değerlendirilerek başarılı olan 30 girişimci adayı 16 Haziran Perşembe günü eğitim almaya başladı. 72 saatlik eğitim sonunda başarılı olan aynı zamanda eğitimlerde devamsızlığı bulunmayan adaylar girişimcilik sertifikası almaya hak kazanacak.

KOSGEB Uygulamalı girişimcilik eğitimlerini 2013 yılından bu yana yılda bir kez olarak düzenleyen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 2016 yılında girişimcilik eğitim talebinin fazla olması sebebiyle ikinci kez girişimcilik eğitimi düzenledi. Çok sayıda kişinin başvuru yaptığı eğitime girecek 30 kişinin belirlenmesi amacıyla test sınav yapıldı. Sınavda başarılı olan ve iş fikri bilgileri değerlendirilen ilk 30 kişi eğitim almaya hak kazandı.

16 Haziran Perşembe günü başlayan eğitimde KOSGEB girişimci destek programından nasıl faydalanılacağı, iş planı hazırlama yöntemi gibi bilgiler girişimci adayları ile paylaşılıyor. Eğitim KOSGEB’in akredite eğitmeni Nurhan Keleş tarafından veriliyor.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenen kurumlar ve eğitim tarihlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.