FTSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKTEKE FORUMDA ODAMIZI TEMSİL ETTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKTEKE FORUMDA ODAMIZI TEMSİL ETTİ

Haber Tarihi: 07.03.2013

FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası temsilcisi olarak 5-6 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşen Türkmenistan Uluslararası Yatırım Forumu'na katılmıştır. Meclis Başkanı tarafından alınan önemli notlarını Fethiye'nin tüm işletmeleri ile 11 Mart 2013 Pazartesi günü saat 16.00'da FTSO Meğri Toplantı Salonunda paylaşacaktır.

Meclis Başkanı Türkmenistan'a ihracat fırsatları ve bu ülkede iş yapmak isteyen üyelerin yurtdışındaki süreçleri konusunda bilgi paylaşımında bulunacaktır. Ayrıca toplantında katılımcılara DEİK ile dünyada yeni pazarlara nasıl açılması gerektiği konusunda bilgiler verilecektir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile  tüm çalışan bayanların kadınlar gününü kutlayan Mustafa Büyükteke  11 Mart 2013 Pazartesi günü saat 16.00'da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek olan toplantıya Fethiye'nin tüm işletmelerini davet etmektedir.