FTSO MECLİSİ 4. OLAĞAN TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO MECLİSİ 4. OLAĞAN TOPLANTISI

Haber Tarihi: 16.08.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı  15 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşti. Her ayın üçüncü perşembe günü yapılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Toplantılarının seçimlerden sonra dördüncüsü yapıldı.

Toplantıda  gündem maddeleri Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Mehmet Sezgin tarafından sunulan 2013 Temmuz Ayı bütçesi incelemesi ile başladı.

Toplantıda "Umuma Açık Mahallerde Müzik Yayınlarına İlişkin Telif Hakları"  konusunda Genel Sekreter Füsun Şahin Meclis Üyelerine bilgi verdi. Konunun önemine ve yaptırımlara  dikkat çeken Füsun ŞAHİN ilgili meslek kuruluşları  ile sözleşme yapılması gerektiğini, yapılmaması durumunda karşılaşılacak hukuki ve cezai yaptırımlardan bahsetti

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sonra  bir önceki toplantıdan bugüne kadar yapılan  yönetim kurulu faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Meclis Üyelerine açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.

Son olarak  dilek ve temenniler  bölümünde meclis üyeleri söz alarak çeşitli konular hakkında görüşlerini açıkladılar.