FTSO MECLİSİ SEÇİMDEN ÖNCEKİ SON OLAĞAN TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO MECLİSİ SEÇİMDEN ÖNCEKİ SON OLAĞAN TOPLANTISI

Haber Tarihi: 22.04.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi 18/04/2013 tarihinde Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke Başkanlığında seçim döneminin son olağan toplantısını yaptı.

Meclis başkanı toplantıya katılanlara tek tek söz verdi. Konuşmacılar FTSO'nun gözle görülür biçimde büyüdüğü ve geliştiğini, bu gelişmede emeği olan herkesi üyelerinden, meclis görevlilerine, çalışanlarından yönetim kuruluna tebrik ettiler. Karşılıklı saygı çerçevesinde bir seçim temenni ettiler.  Farklı gruplardan seçime girilse de bu seçimlerin daha iyiyi yapmak üzere yarışıldığı vurgulandı. Birlik beraberlik mesajları ön plana çıktı.

FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin Fethiye ticaret odasının isminin ve etkisinin artık büyük odalarla birlikte anıldığını söyledi. Fethiye'nin geliştiğini ve gelişmeye açık olduğunun altını çizen Füsün Şahin, çalışanlara edilen teşekküre karşılık FTSO'da yaratılan modern çalışma ortamı ve ileri görüşlülük için çalışanlar adına FTSO  Meclisi ve yetkili organların  üyelerine teşekkür etti.

Son sözü alan Meclis başkanı Mustafa Büyükteke  seçim sürecinde seçime giren taraflardan biri olarak herkese karşı saygı ve sevgisini koruduğunu, birbirlerinin eksiklikleri üzerine değil daha iyi çözümler üretme adına yarışa katıldıklarını, demokrasi kavramının içinde taraflar olması gerektiğini yarışa katılacak başka adaylar çıksaydı  aday olmayı düşünmediğini belirtti.