FTSO MECLİSİ SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO MECLİSİ SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Haber Tarihi: 18.01.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Oda Meclisi 2009-2013 dönemi son toplantısını gerçekleştirdi. Duygusal anların yaşandığı FTSO Meclisi'nin son toplantısında vefat eden Oda Meclis Eski Üyesi merhum Turgut Çamurköylü için hazırlatılan plaket oğlu Kurtuluş Çamurköylü'ye verildi. FTSO Meclis Toplantısı'nda 51 Meclis Üyesi için hazırlatılan teşekkür plaketleri de takdim edildi. Oda Meclisi'nin son toplantısı olması dolayısıyla FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Meclis Üyelerine çalışmaları ve gayretleri dolayısıyla ayrı ayrı teşekkür etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2009-2013 dönemi son Oda Meclisi Toplantısı'nda öncelikle gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. FTSO Meclis Toplantısı'nda 8 Ocak 2013 tarihinde vefat eden Oda Meclisi Eski Üyesi merhum Turgut Çamurköylü'nün oğlu Kurtuluş Çamurköylü'de ağırlandı. FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke merhum Turgut Çamurköylü'nün özgeçmişi ve Oda için yaptığı hizmetleri anlattı. Bazı Oda Meclis Üyelerinin merhum Turgut Çamurköylü ile yaşadıkları anılarını anlattıkları sırada Meclis Salonu'nda duygusal atmosfer yaşandı. Yapılan konuşmaların ardından merhum Turgut Çamurköylü için hazırlatılan plaket oğlu Kurtuluş Çamurköylü'ye sunuldu.

"Büyük Faaliyetlerin Altına İmza Attık"

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi toplantısında Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke bir konuşma yaparak Meclis Üyelerine teşekkür etti. FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, "Bu ulvi görevi yerine getirebilmek için 4 yıl boyunca mücadele ettim. Görev süremiz boyunca burada önemli kararlar aldık. Büyük faaliyetlerin altına imza attık... 4 yıllık Meclis Başkanlığı görevimde sizlere karşı kırıcı bir söz veya davranışım olmuşsa özür diliyorum. Kişiler gelip geçici fakat kurumlar kalıcıdır. Çalışmalarımızla burada hoş bir seda bırakabilmişsek ne mutlu bizlere..." dedi.

"Avrupa Standartlarında Hizmet Veriyoruz"

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ise yapılan hizmetler ve çalışmalara verilen destek dolayısıyla Oda Meclis Üyeleri'ne teşekkür ederken, "...2005-2009 yılları arasında kurduğumuz komisyon ile bu binayı tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Odamız 365 Oda içerisinde 76. sırada akredite oldu. Bu da bizim Avrupa standartlarında hizmet verdiğimizi gösteriyor. 5-6 kişiden oluşan personel kadromuz 18 kişiye yükseldi. Dönemimizde stratejik planlamalar kapsamında hareket ettik... Babadağ gibi ilçemize ekonomik katkı sağlayacak bir yerin ihalesini kazandık. 2011 yılında Babadağı işletmeye başladık. 2012 yılında önemli mesafe kaydettik. Meclisimize, Yönetimimize ve Oda Personelimize hizmetleri ve sağladıkları katkılar dolayı teşekkürlerimi sunuyorum..." diye konuştu.

Pasta Kesildi, Yemek Düzenlendi

FTSO Meclis Toplantısı'nda yapılan konuşmaların ardından hazırlatılan teşekkür plaketleri ve hediyeler Meclis üyelerine sırayla takdim edildi. FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan üzerinde Meclis üyelerinin fotoğraflarının yer aldığı pastayı birlikte kesti. FTSO Meclis Toplantısı ardından Meclis üyeleri ve Oda personeli FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke tarafından Meğri Restaurant'ta düzenlenen akşam yemeğine katıldı. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen yemekte sohbet konusu Meclis döneminde yaşanan tatlı anılar oldu.