FTSO Meclisi, turizm sezonunu değerlendirdi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Meclisi, turizm sezonunu değerlendirdi

Haber Tarihi: 24.06.2024

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısında 2024 yılı turizm sezonu değerlendirildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Kemal Hıra başkanlığında 24 Haziran Pazartesi günü Likya Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıyı Meclis üyelerinin geçmiş Kurban Bayramını ve Babalar gününü kutlayarak açan Başkan Kemal Hıra, Denizli’ye ataması nedeniyle FTSO Meclis üyeliği düşen Halk Bankası Fethiye Şubesi Müdürü Güney Arıkan’ın yerine Meclis üyesi olan Ramazan Patat’ı tebrik ederek, söz verdi. Meclis üyelerini selamlayan Ramazan Patat, konuşmasında Meclis çalışmalarının başarılı olması dileğini paylaştı.

Toplantıda daha sonra FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Oda faaliyetleri ve Fethiye Güç Birliği (FGB) şirketinin hesapları hakkında Meclis üyelerine bilgi aktardı.

Toplantıda söz alan turizm sektöründe faaliyet gösteren Meclis üyeleri 9 günlük bayram tatili ve 2024 turizm sezonuyla ilgili görüş ve önerilerini paylaştılar.

FTSO Haziran ayı olağan Meclis toplantısı, gündem maddelerinin oybirliğiyle karara bağlanmasının ardından sona erdi.