FTSO Meslek Komiteleri 1.Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Meslek Komiteleri 1.Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 26.03.2012

Oda Muamelat Yönetmeliği Madde 26`ya göre Meslek Komiteleri, Yönetim Kurulu`nun da katılımıyla her yılın Mart ve Eylül aylarında olmak üzere altı ayda bir müştereken toplanır. Bu amaçla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) meslek komiteleri, 24 Mart 2012 Cumartesi Günü 2012 yılının 1. müşterek toplantısını Marina Vista Otel`de kahvaltılı olarak gerçekleştirdi.

FTSO bünyesindeki 17 meslek komitesi ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı, sabah kahvaltısının ardından FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan`ın hoşgeldiniz konuşmasıyla başladı. Toplantıda birlik ve beraberliğin önemine değinen Arıcan, komitelerin yaptığı çalışmaların odanın temel yapısını oluşturduğunu, komite üyelerinin bu konuda üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca Yönetim Kurulu olarak yapılan çalışmaların özetini üyelerimize sundu. Toplantıda ayrıca 14 nolu meslek komitesinden Fatma Özrendeci sigorta olgusunun öneminden, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalardan, 1 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Bülent Taşan, komite olarak gerçekleştirdikleri "Öldürdüğünüz Orfozu Yaşatarak Yüz Kere Satabilirsiniz" adlı panelden, batırılması için ilçemize getirilen ve  SG 42 adlı gemi ile ilgili yapılan çalışmalardan ve odamız olarak yapılan katkılardan, 3 Nolu Meslek Komitesi Üyesi Durmuş Oran günün anlam ve öneminden, sigorta olgusundan, kurvaziyer turizmin ilçemize kazandırılması konularından bahsettiler. Ayrıca Yönetim Kurulu üyesi Günay Özütok  komite olarak yaptıkları çalışmalar hakkında üyelere bilgiler vermiştir. Toplantıda meslek komitesi üyeleri komitelerin yaptığı çalışmalar hakkında görüşlerini iletmişlerdir.