FTSO MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI DÜZENLENDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Haber Tarihi: 25.03.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Üyelerinden 50 kişinin katılımlarıyla 23.03.2013Cumartesi tarihinde Yengeç Restoran’ta Meslek Komiteleri Müşterek toplantısı düzenlendi. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda meslek komiteleri üyeleri yapılan kahvaltı sonrasında genel hatları ile komitelerin çalışmalarını değerlendirdi.

Toplantıda ilk önce FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan söz aldı ve odanın çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. Odanın Babadağı Teleferik projesi, Fethiye İşletme Fakültesi, Odamıza ait Fethiye Kariyer Sayfası (www.fethiyekariyer.com), Körfez Kirliliği ve Kurvaziyer Turizmi konularındaki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Genel olarak katılımcılar tarafından, odanın ilçemizdeki tüm ana sorunlar karşısında yapmış olduğu çalışmalar veya konuyla ilgili hayata geçirilmeyi bekleyen projeler konusundaki başarısından ve bu konulara sahip çıkmasından duyulan memnuniyet dile getirildi.

Toplantıda ayrıca söz alan 15 Nolu Gayrminekul Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Nihat Özçakıcı, komite olarak bir çok 2b arazisinin ve rayiç bedellerin belirlenmesi konularında çok yoğun olarak çalıştıklarını ifade ettiler.

12 Nolu Otel, Motel Ve Pansiyon Grubu Meslek Komitesi Üyesi Tayfun Budak tarafından,  ilçemizdeki alternatif turizm etkinlikleri içersinde yer alan yürüyüş yolları projesinin hayata geçirilmesi ile ilgili bilgileri aktarıldı.

Tekrar söz alan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan  Meslek Komiteleri Müşterek toplantısına katılan meslek komiteleri üyelerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunup etkinliği sonlandırdı.